Avaus- ja puhdistustyöt

Soita 0400 460 666 ›

Tukokset auki nopeasti

Viemärin avaus – Päijät-Hämeen alueella

Onko viemäri tukossa? Ei huolta, viemärin avaus ja muut viemärihuoltoon liittyvät työt nopeasti ja ammattitaitoisesti Päijät-Hämeessä. Teemme myös jäätyneiden putkien sulatukset pitkällä kokemuksella. Huolehdimme siitä, että viemärit ja putket toimivat mahdollisimman nopeasti niin kuin pitääkin.

Avaamme tukoksia sekä huuhtelemme ja sulatamme putkistoja tehokkaan paineimukalustomme avulla. Työhön kuuluu myös erilaisten erottimien sekä kaivojen puhdistus. Viemärin avauksen jälkeen voimme tehdä putkistokuvauksen, joka selvittää viemärin todellisen kunnon.

Palveluihimme kuuluvat mm. viemärien

Avauspalveluiden hinta on alkaen 148,80 €/h matkoineen kohteeseen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa työhön kuluva aika.

Viemäritukoksessa piilee vesivahinkoriski, joten tukkeutuman sattuessa kannattaa toimia nopeasti. Soita meille, niin pyyhällämme paikalle ja pistämme putket jälleen kuntoon! 

Ota yhteyttä ›

Puhdistustyöt paineimuautolla

Suoritamme viemärien, erottimien ja kaivojen puhdistustöitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Teemme puhdistustöitä ennaltaehkäisevästi sekä tukkeutumien avausten yhteydessä.  

Viemärin puhdistaminen ehkäisee tukoksia

Viemärin puhdistaminen ja muut huoltotoimenpiteet kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin, jotta vältytään tukoksilta ja muilta kustannuksia aiheuttavilta yllätyksiltä. Ajan myötä viemäriin nimittäin kertyy ruostetta, rasvaa ja muita jäämiä, jotka voivat aiheuttaa tukoksia ja ylivuotoja. 

Huolellinen puhdistustyö pidentää lisäksi putkiston käyttöikää.  

Pora- ja rengaskaivon puhdistus 

Pora- tai rengaskaivon puhdistus suositellaan tehtäväksi, kun veden laatu huononee. Kaivoon on hyvä kurkistaa itse kerran tai pari vuodessa. Kaivoon kertyy vuosien mittaan vääjäämättä epäpuhtauksia, eivätkä rakenteetkaan ole valitettavasti ikuisia. Puhdistus- ja huoltotoimenpiteillä talousvesikaivon elinkaarta saadaan pidennettyä kuitenkin huomattavasti.  

Varmista turvallinen, hyvänlaatuinen käyttövesi puhdistuttamalla kaivosi säännöllisesti ammattilaisella.

Hiekan-, rasvan- ja öljynerotuskaivon puhdistus

Öljynerotuskaivo

Öljynerotuskaivon puhdistusväli määräytyy tapauskohtaisesti esimerkiksi käyttöasteen ja erottimen koon mukaan. Tyhjennämme ja puhdistamme erottimen ja toimitamme öljyjätteen asianmukaisesti jätteidenkäsittelylaitokselle. 

Säännöllinen, ammattilaisen suorittama huoltotoimenpide on parasta ennaltaehkäisyä: pahimmillaan seurauksena voi olla mittava ja ympäristön lisäksi myös kukkarolle kallis öljyvahinko.

Hiekanerotuskaivo

Hiekan ja muun maa-aineksen pääsyn viemäriin estävän hiekanerotuskaivon puhdistusta suosittelemme noin kerran vuodessa. 

Rasvanerotuskaivo

Jähmettynyt rasva voi aiheuttaa ikävän tukoksen päästessään putkistoon. Rasvanerotuskaivon puhdistus olisikin hyvä suorittaa käyttöasteesta riippuen useamman kerran vuodessa. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita