Sulatustyöt

Soita 0400 460 666 ›

Sulatustyöt turvallisesti

Putkien sulatus – Päijät-Hämeen alueella

Pääsivätkö vesiputket tai viemäri jäätymään? Vaatiiko ojarumpu sulatusta? Me autamme! 

Talviset sääolosuhteemme luovat oman haasteen myös putkistolle: vuorotellen laajeneva ja kutistuva putkisto joutuu todelliselle koetukselle.

Jos jäätyminen ehtii tapahtua, rumpujen, viemärien ja vesijohtojen sulatus kannattaa jättää ammattilaiselle lisävaurioiden syntymisen ehkäisemiseksi. Sulatuksessa syntyvä paine voi nimittäin rikkoa putket, jos homma hoidetaan hallitsemattomasti.  

Viemärin ja vesijohtojen sulatus

Erityisesti vanhempien talojen vesiputket ovat alttiita jäätymiselle eristeiden vähyyden ja muiden aiemmin käytettyjen rakennusteknisten ratkaisujen vuoksi, mutta eivät jäätymisongelmat ole vieraita uusissakaan kohteissa. Viemärit ja viemäriputket taas voivat jäätyä myös talon ulkopuolella erityisesti vähälumisina talvina. 

Sulatamme viemärin ja vesijohdot hallitusti ja turvallisesti. 

Jos putket jäätyvät toistuvasti, voi puutteellisen eristyksen lisäksi esimerkiksi vuotoilma tehdä tepposiaan. Lämpökuvauksella selvitetään mahdolliset ongelmakohdat.

Tie- ja ojarumpujen sulatus

Jäätyneet rummut ovat jokatalvinen ja -keväinen kiusa, ja pahimmillaan ne muodostavat riskin tienkäyttäjille. Sulatamme oja- että tierummut sekä viemäri- ja sadevesijärjestelmät kalustollamme nopeasti ja hallitusti. 

Kun putket ovat jäässä tai jäätymisuhan alla, otathan meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita