Putkisto- ja lämpökuvaukset

Soita 0400 460 666 ›

Palvelemme maanlaajuisesti uudis- ja saneerauskohteissa

Viemärikuvaus ja muu putkistokuvaus

Putkistokuvaus on tehokas ja edullinen keino tarkistaa putkiston kunto: uudisrakennuksesta on helppo varmistaa, että kaikki on kunnossa, ja saneerauksen yhteydessä voidaan etsiä putkistosta tai salaojista mahdolliset tukoskohdat tai halkeamat sekä muut korjausta vaativat paikat.

Joissakin putkistoissa kuvausmenetelmä on myös ainoa mahdollinen keino tehdä kuntokartoitus.

Putkistokuvaus on edullinen ja kustannustehokas menetelmä

Menetelmä on paitsi kustannustehokas myös monipuolinen. Kokeneilta tekijöiltämme ja laitteistollamme onnistuu muun muassa:

  • viemärikuvaus (myös sadevesiviemärit)
  • salaojien kuvaus
  • ilmanvaihtokanavien ja hormien kuvaus
  • prosessiputkien kuvaus

Nykyaikaisen kalustomme ansiosta putkisto- tai viemärikuvauksen yhteydessä saadaan kartoitettua kaikki mahdolliset huomiokohdat. Kuvaus ei myöskään pääsääntöisesti vaadi ylimääräisten reikien tekemistä, sillä kameran voi laskea putkistoon vaikkapa kaivosta, viemäristä, tarkistusluukusta tai irroitetusta vesipisteestä.

Putkistojen paikannus rakennuksesta ja maastosta

Piirustukset eivät aina kerro kaikkea, ja erityisesti vanhempien rakennuksten kohdalla voi paljastua yllättäviäkin seikkoja. Kun putket eivät kuljekaan siellä missä niiden pitäisi, me astumme kuvioihin.

Suoritamme viemärin ja putkiston paikannuksia sekä maastossa että sisätiloissa. Tarkka laitteistomme paljastaa, missä vanha viemäriputkisto oikeasti sijaitsee. 

Suoritamme kuvauksia koko Suomen alueella, joten ota empimättä yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Lämpökuvaus

Lämpökuvauksella haetaan kiinteistöistä esimerkiksi kylmäsiltoja, rakennusvirheitä sekä paikkoja, joista vuotaa kylmää tai tulee kosteuksia läpi. Lämpökuvaus paljastaa vuotokohdat tarkasti ilman rakenteisiin kajoamista. 

Lämpökuvauksen avulla löydetyt mahdolliset ongelmakohdat korjaamalla 

  • pystytään laskemaan lämmityskuluja
  • lisätään asumismukavuutta
  • parannetaan sisäilman laatua
  • nostetaan rakennuksen arvoa.

Nykyaikaisen kalustomme avulla kykenemme löytämään kaikki mahdolliset ongelmakohdat nopeasti ja tehokkaasti mittaamalla erittyvää lämpösäteilyä. Lisäksi tukenamme on vuosien tuoma kokemus ja vankka alan tietotaito.

Lämpökuvauksen suorittaa ja sen tulokset tulkitsee sertifioitu ammattilainen. 

Lämpökuvaus remontoinnin ja rakentamisen apuna

Uudisrakennuksissa lämpökuvausta käytetään ennaltaehkäisevästi: Menetelmän avulla mahdolliset virheet selviävät jo rakennusvaiheessa, ja ne voidaan korjata heti kustannustehokkaasti. 

Remonttia suunniteltaessa kohteen lämpötekniset puutteet paljastuvat tehokkaasti ja kohdistetusti lämpökuvauksella. Ilmavuotojen ja eristevikojen etsimisen lisäksi lämpökuvausta voidaan käyttää apuna kosteusvaurioiden löytämisessä. 

Hyödynnä osaamistamme: palvelemme ympäri Suomea! 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita